Stel dat je al wandelend in de natuur nieuwe inzichten op kunt doen?
Dat je je hart kunt luchten door je verhaal te doen?
En dat je vervolgens leert hoe je nieuwe inzichten in kunt zetten in je leven?

Met wandelcoaching kan dat.

Symbolen uit de natuur

Tijdens de coachingsessie krijg je opdrachten gericht op jouw specifieke vraag c.q. thema. Voorbeelden van vragen of thema's kunnen zijn:

Hoe kan ik dichter bij mij zelf blijven?
Waarom maak ik steeds dezelfde patronen mee in mijn leven?
Waarom loop ik steeds vast in relaties?
Hoe kan ik mijn volle potentie leven?
Hoe kan ik mijn grenzen beter aangeven op mijn werk, thuis, vriendschappen?
Hoe kan ik weer open staan voor de liefde?

Via de natuur ga je op zoek naar antwoorden. Symbolen uit de natuur bieden de mogelijkheid je hoofd leeg te maken van aannames, waardoor je er letterlijk van een afstand naar kunt kijken. Dit brengt je dichter bij je gevoel en leidt steevast tot heldere inzichten.

Voordelen van wandelcoaching:
Fysieke beweging bevordert de bloedsomloop. Daardoor kun je helderder & frisser denken dan wanneer je alleen stilzit. 

Bij wandelcoaching loop je naast elkaar; bij reguliere coaching zit je (schuin) tegenover elkaar. Soms wordt naast elkaar lopen als minder ‘confronterend’ en statisch ervaren en is het wat makkelijker om te vertellen over een moeilijk bespreekbaar onderwerp. 

Lees hier over de ervaringen van deelnemers over hun wandelcoaching-sessie bij Heart of Living.

Werkwijze:
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek via telefoon breng je jouw specifieke situatie en wensen in kaart. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor een coaching-sessie. De sessies vinden plaats bij Landgoed Beerschoten in De Bilt of in de bossen bij Lunteren of Ede. 

Tarieven:
Telefonisch kennismakingsgesprek: gratis
Een wandelcoachingssessie van 1,5 uur :€ 75,00
3 wandelcoachingssessies van  1,5 uur : € 180,00

Vind je het prettig om in je eigen vertrouwde omgeving een sessie te ervaren, dan is dat mogelijk binnen een straal van 60 km. De vergoeding voor de reiskosten  zijn dan € 0,22 per km.

Vaak kan je de kosten voor een coachtraject (gedeeltelijk) vergoed krijgen via:

 • Via je werkgever
  Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een coachtraject. Bovendien wordt een coachtraject als veel effectiever ervaren. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken.
 • Via PGB
  Mensen met een persoonsgebonden budget kunnen deze kosten via het PGB vergoed krijgen. Voor meer informatie en de voorwaarden voor een PGB kun je terecht op de site van de belangenvereniging Per Saldo (www.pgb.nl).
 • Via de Arbo-dienst van je bedrijf
  Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.  Bijv. in het kader van burn-out preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.
 • Via de belasting
  Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst.De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.
 • Via de ziektekosten
  Coaching valt niet onder primaire ziektekosten en wordt daardoor meestal niet (geheel) vergoed. Toch zijn er steeds meer verzekerings-maatschappijen die de resultaten erkennen van effectieve coaching en deze vergoeden in de aanvullende verzekeringspakketten. Ik adviseer je daarom om de  mogelijkheden voor vergoeding van coaching na te gaan bij jouw ziektekostenverzekeraar.
 • Via het UWV
  Als je een uitkering ontvangt, dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare ë middelen ten behoeve van je herstel en reintegratie. Je kunt met je UWV een Individuele Reintegratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coachingstraject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV.

Wil je graag een wandelcoachingsessie ervaren? 

Stuur een email voorzien van jouw naam en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik neem binnen 24 uur contact met je op. Of bel voor meer info naar 06-29068564

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren