Mijn naam is Mariëlle Broekman en ik werk vanuit Heart of Living als wandelcoach, reisleidster en healer. Als medereiziger help ik jou graag een stukje op weg op jouw pad.

 Kenmerken

 Sterk intuïtief zijn en daarmee anderen kunnen aanvoelen

  • Verbinden van hoofd en hart

  • Werken vanuit compassie

  • Speels en luchtig koppelen aan serieus en betrokken

  • Coachen met de natuur als spiegel, metafoor en inspiratiebron

Ik organiseer wandelactiviteiten en inspiratiereizen waarbij je gelijkgestemde 50- plussers ontmoet. Ook bied ik workshops, wandelcoaching en healing aan gericht op bewustzijnsontwikkeling.

Ik geloof dat het leven een pad is van zelfontwikkeling, van steeds meer ontdekken wie je bent, van steeds meer gaan staan voor jouw unieke waarde, van steeds meer inzicht krijgen in de onbewuste patronen die je denken en gedrag bepalen én je daarvan kunnen bevrijden zodat je vrijer en gelukkiger kan leven.

Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2010 het roer omgegooid. Ik ben trainingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: vernieuwend coachen, natuurcoaching, intuïtieve ontwikkeling en mindfulness. Ik leerde mezelf te bevrijden van oude patronen en overtuigingen en ging meer vanuit mijn hart leven in plaats vanuit mijn hoofd. De trainingen en ook mijn levenservaringen leidde tot de verdieping die ik nodig had om mensen te kunnen begeleiden in hun bewustwordingsproces.

Voor mij is Heart of Living een manier om mensen door bewustwording te verbinden met zichzelf en met elkaar. Wanneer je de verbinding voelt met jezelf en met anderen, zal je merken dat er maar één taal is die we allen kunnen spreken en begrijpen… en dat is de taal van onze essentie; ons hart.

Samen met veel mensen met wie ik de afgelopen jaren mocht werken, kijk ik vooral naar die ene doelstelling:het bevorderen en vinden van liefde.  

Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 50-plussers omdat ik daar affiniteit mee heb.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren