Mijn naam is Mariëlle Broekman en ik werk vanuit mijn bedrijf Heart of Living als coach, healer en reisleidster.

Ik organiseer wandelactiviteiten en inspiratiereizen waarbij je gelijkgestemden mensen ontmoet. Ook bied ik ter verdieping workshops, coaching en healing aan gericht op bewustzijnsontwikkeling met thema’s als relaties en werk.

Als medereiziger op jouw pad help ik jou weer in je kracht te zetten zodat je meer innerlijke rust en levensvreugde kan ervaren. Ik help jou om je bewust  te worden van oude patronen en de oorzaak van (oude) pijn op te lossen,  zodat je weer in contact kan komen met jouw kern en je vrij gaat voelen. Vrij van angst en onzekerheid en los van oordeel en kritiek

 Na jarenlang in het bedrijfsleven te hebben gewerkt heb ik in 2010 het roer omgegooid. Ik ben trainingen en cursussen gaan volgen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zoals: vernieuwend coachen, natuurcoaching, intuïtieve ontwikkeling, Reiki 1, 2 en 3 en Mindfulness.  Daarnaast volgde ik ook healing en reading trainingen voor verdere verdieping. Deze trainingen en ook mijn eigen levenservaringen leidde tot de verdieping die ik nodig had om mensen te kunnen ondersteunen in hun bewustwordingsproces. 

Vanuit mijn verlangen om mezelf te bevrijden van oude patronen en overtuigingen leerde ik vanuit mijn hart te leven in plaats vanuit het hoofd. De trainingen en ook mijn eigen levenservaringen leidde tot de verdieping die ik nodig had om Heart of Living op bouwen.  Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 50-plussers omdat ik daar affiniteit mee heb.

Voor mij is Heart of Living een manier om mensen te verbinden met zichzelf en met elkaar. Tijdens mijn activiteiten en sessies ervaar ik dat de mensen zich vrij voelen om hun ervaringen te delen en elkaar daarmee te inspireren.

Samen met veel mensen met wie ik de afgelopen jaren mocht werken, kijk ik toch vooral naar die ene doelstelling: het bevorderen en vinden van liefde.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren