Pieterpad deel 1

 

Als je van wandelen houdt, heb je vast wel eens gehoord van het Pieterpad. Dit is de bekendste langeafstandswandeling van Nederland. De route loopt van Pieterburen in het noorden van het land tot de Sint Pietersberg in het zuiden van ons land en is 492 kilometer lang. Wie Nederland niet alleen met zijn voeten bewandelt maar ook met hart en ziel zal zien hoeveel er onderweg te bewonderen is en te beleven.

We lopen door divers landschappen en onderweg kun je genieten van allerlei leuke dorpjes en bijzondere bezienswaardigheden. 

Het Pieterpad is geen wandeling die je even in één dag maakt en daarom is de route opgedeeld in 26 dag etappes. Heart of Living gaat de route in een aantal weekenden lopen.

Wandelen met anderen is verbindend en inspirerend. In de natuur ervaren we ruimte en vrijheid. We hebben fijne en mooie gesprekken met elkaar en als je graag even in stilte loopt is dat ook oke. Het is belangrijk dat je in je eigen tempo loopt. Regelmatig wordt er gewacht op elkaar. Zo kun je af en toe alleen lopen en toch ook in een groep zijn.

Je kan er voor kiezen om de gehele route met ons mee te lopen of je kiest er voor om een aantal etappes mee te lopen. Wij zullen tijdens de etappes overnachten in kleine hotels, pensions,vakantiehuisjes of Nivon huizen. Aangezien we meestal maar één overnachting hebben, lopen we met onze bagage.

Als jij het hele Pieterpad met ons loopt krijg jij de laatste overnachting van ons cadeau.

De eerste twee etappes wandelen wij van zaterdag 29 februari t/m zondag 1 maart. Wij lopen de route andersom en starten in het zuiden omdat het in februari/maart in het zuiden vaak al een paar graadjes warmer is dan in het hoge noorden.

We lopen van St Pietersberg naar Strabeek en van Strabeek naar Sittard. We zullen overnachten in Berg en Terblijt in Berghotel Vue. Het aantal kilometers dat wij lopen dit weekend is 41 km. Op zaterdag lopen wij 17 km en op zondag 24 km.

Locatie start: St Pietersberg/Enci Groeve (exacte adres volgt bij inschrijving)
Datum: zaterdag 29 februari t/m zondag 1 maart
Kosten: € 149,95 per persoondit is inclusief:
– één overnachting in hotel o.b.v. een tweepersoons kamer met douche/toilet, inclusief ontbijt
– een welkomstdrankje in het hotel op zaterdagmiddag
– een drie gangen diner op zaterdagavond
– een uitgebreid lunchpakket voor de zondag
– begeleiding van het weekend door Mariëlle

Exclusief:
– drankjes onderweg en in het hotel (m.u.v. welkomstdrankje)
– vervoer naar het startpunt ( informeer bij Marielle naar carpool mogelijkheden).

Wandel met mij mee!

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.