Een natuurlijke behoefte van mensen is, om zich te willen koesteren in aandacht van De Ander. De behoefte om liefde te geven en te ontvangen en het diepgewortelde verlangen naar warmte en verbondenheid. Op zoek naar acceptatie zoals we zijn. Iemand die ons een vertrouwd en veilig gevoel geeft, waarmee we kunnen lachen, sparren en genieten.

Een dergelijke relatie met een succesvol toekomstperspectief ontstaat niet zo maar. We zijn geen onbeschreven blad meer; we dragen levenservaring in positieve of negatieve zin met ons mee. Er zijn herinneringen, doorgeprikte illusies en onvervulde verlangens die zich aan je opdringen.  Als je die niet wegduwt, maar onderzoekt kun je een heldere blik krijgen op jouw houding in de liefde. Je kunt uit een slachtofferrol stappen en anderen vergeven of zelfs bedanken voor wat ze je hebben laten zien. 

De weg naar je kunnen verbinden met een ander, begint door eerst de verbinding met jezelf aan te gaan ! Door o.a. pijnpunten bij jezelf te (h)erkennen en te transformeren.  

Herken jij jezelf in onderstaande vragen?

 - Loop je steeds vast in je relaties?

- Verlang je naar een relatie, maar lukt het niet om er een te krijgen?

- Val je steeds op de verkeerde types?

- Blokkeer je in de liefde door negatieve ervaringen uit het verleden?

- Heb je geen idee hoe je het vinden van een nieuwe partner moet aanpakken?

- Vind je het lastig om je weer open te stellen na het verlies van je partner?

- Sta jij open voor verandering en nieuwe uitdagingen?

Maak dan een afspraak voor een wandelcoachingsessie!

Heart of Living begeleidt jou op een directe en liefdevolle manier om dichter bij jezelf te komen inzicht te krijgen in oude, ingesleten patronen en los te laten.  Zodat je meer in staat bent om dié partner aan te trekken die bij jou past!

Verbinding met jezelf, maakt verbinding met de ander mogelijk!

Symbolen uit de natuur

Tijdens de coachingsessie krijg je opdrachten gericht op jouw specifieke vraag c.q. probleem. Via de natuur ga je op zoek naar antwoorden. Symbolen uit de natuur bieden de mogelijkheid je hoofd leeg te maken van aannames, waardoor je er letterlijk van een afstand naar kunt kijken. Dit brengt je dichter bij je gevoel en leidt steevast tot heldere inzichten. 

Lees hier over de ervaringen van deelnemers over hun wandelcoaching-sessie bij Heart of Living.

Werkwijze:

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek via telefoon of Skype breng je jouw specifieke situatie en wensen in kaart. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt voor een coaching-sessie. De sessies vinden plaats bij Landgoed Beerschoten in De Bilt, in de bossen bij Ede of in het Amsterdamse Bos in Amstelveen.

Kosten:

De kosten voor een natuur coaching sessie bedragen € 75,00 voor 1,5 uur. Na het eerste gesprek bepalen wij in overleg of je nog een coaching-sessie wilt of dat je het bij één gesprek wilt laten. Ook is het mogelijk om op een door jou gewenste locatie af te spreken. 

Afspraak maken:

Stuur een email voorzien van jouw naam en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Lieve groet, 

Mariëlle 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren