Ik ben Mariëlle Broekman, wandelcoach, healer en verbinder!

Verbinding is voor mij de schakel naar iets moois en de verbinding tussen mensen interesseert mij al van jongs af aan. Voor mij is de verbinding met jezelf een voorwaarde om ook de verbinding met een ander aan  te kunnen gaan. Ik heb zelf moeite gehad met relaties, ik viel voor de verkeerde  mannen, had angst om mij te binden en kende mijn eigen gevoel nog niet genoeg. Ik dacht dat ik tevreden was met mijn leven alleen. Er waren periodes dat ik niet open stond voor een relatie, maar wel aan het daten was. Tot het moment dat ik ontdekte dat ik eerst met mijzelf in verbinding moest komen voordat ik verbinding met een ander aan kon gaan. Met die wetenschap ben ik met mijzelf aan de slag gegaan. Het volgen van cursussen, trainingen en eigen ervaringen leidde tot de verdieping die ik nodig had, en ook om Heart of Living op te bouwen.

Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met singles 45+ omdat ik daar affiniteit mee voel. Ik merk ook dat er bij deze groep behoefte is aan contact en verbinding.  

Voor mij is Heart of Living een manier om mensen door het organiseren van events en workshops bij elkaar te brengen waardoor zij elkaar op een ongedwongen manier kunnen ontmoeten. Tijdens deze events ervaar ik dat de mensen zich vrij voelen om hun ervaringen te delen en daarmee elkaar te inspireren. En het allerleukste is natuurlijk als er een nieuwe liefde opbloeit. Daar word ik ook blij van. Samen met veel mensen met wie ik de afgelopen jaren mocht werken, kijk ik toch vooral naar die ene doelstelling: het bevorderen en vinden van liefde.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren