Wandelcoach, healer en verbinder!

Verbinding is voor mij de schakel naar iets moois en de verbinding tussen mensen interesseert mij al van jongs af aan. Voor mij is de verbinding met jezelf een voorwaarde om ook de verbinding met een ander aan  te kunnen gaan. Ik heb zelf moeite gehad met relaties, ik viel voor de verkeerde  mannen, had angst om mij te binden en kende mijn eigen gevoel nog niet genoeg. Ik dacht dat ik tevreden was met mijn leven alleen. Er waren periodes dat ik niet open stond voor een relatie, maar wel aan het daten was. Tot het moment dat ik ontdekte dat ik eerst met mijzelf in verbinding moest komen voordat ik verbinding met een ander aan kon gaan. Met die wetenschap ben ik met mijzelf aan de slag gegaan. 

Tot 2011 ben ik werkzaam geweest in diverse commerciële functies, maar dat voelde niet meer goed voor mij. Vanaf 2011 ben ik mijn hart gaan volgen en mijn intuïtie verder gaan ontwikkelen. Ik heb diverse trainingen en cursussen gevolgd o.a. vernieuwend coachen, een wandelcoach opleiding, cursussen intuïtieve ontwikkeling, Reiki, 1, 2 en 3, een trance healing en reading opleiding en diverse workshops en trainingen op het gebied van healing. Het volgen van deze cursussen, trainingen en eigen ervaringen leidde tot de verdieping die ik nodig had en om Heart of Living op te bouwen.Inmiddels heeft ervaring mij geleerd dat ik graag werk met 45plussers omdat ik daar affiniteit mee voel.

Voor mij is Heart of Living een manier om mensen door het organiseren van events, coaching en healing te verbinden, met zichzelf en met elkaar. Tijdens deze events en sessies ervaar ik dat de mensen zich vrij voelen om hun ervaringen te delen en daarmee ook elkaar te inspireren. 

Samen met veel mensen met wie ik de afgelopen jaren mocht werken, kijk ik toch vooral naar die ene doelstelling: het bevorderen en vinden van liefde.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren