Healing en reading

 

Een healing geeft je meer balans

Healing 

Healing brengt je energiesysteem in balans, zodat je lekkerder in je vel kunt zitten. Je kunt het zien als een vorm van intensief energie managent op een dieper niveau, waar je zelf niet direct iets voor hoeft te doen, alleen ervoor openstaan Ik geef helende energie door via mijn handen door ze op je hoofd of lichaam te leggen. Het enige dat jij hoeft te doen, is je open te stellen voor de energie. Het helpt om oude energie los te laten en ruimte te maken voor groei.

Waarom een healing?
Een healing heeft een positief effect op je lichaam én geest en kan ook een fijn steuntje in de rug zijn tijdens je groeiproces en je bewustwordingsproces. Dit zijn de mogelijke effecten van een healing:

- Op lichamelijk niveau: je voelt je fysiek beter (klachten verminderen en verdwijnen).

- Op emotioneel niveau: je verwerkt je emoties (zorgt voor herstel van je balans en helderheid).

- Op mentaal niveau: je wordt je bewust(er) van je gedachten en overtuigingen (zodat je beperkingen kunt wegnemen).

- Op spiritueel niveau: je versterkt je eigen intuïtie en spirituele verbinding.

Een reading geeft je helderheid

Reading

Een  reading maakt helder waar je in je leven staat en wat je aan het leren en uitzoeken bent. Het geeft je meer inzicht in wie je bent, wat belangrijk voor je is en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Je kunt een reading doen op een speciaal thema, bijvoorbeeld over de liefde. Maar ook als je geen speciale vraag hebt. Ik lees jouw energie en op basis hiervan, krijg ik beelden. Ik beschrijf vervolgens aan jou wat ik waarneem. Het doel van een reading is om meer inzicht te krijgen in jezelf. Waar sta je op dit moment in je leven? Wat belemmert je om het anders te doen en wat heb je nodig om bestaande patronen te doorbreken? Een reading kan je helpen om heel bewust de volgende stap in je ontwikkeling te maken en dichterbij jezelf en in je kracht te komen. 

Tarief

Healing € 50,00 voor een sessie van 45 minuten

Reading € 50,00 voor een sessie van 45 minuten

Combinatie healing en reading 65,00 voor een sessie van 1,5 uur 

Voor meer informatie bel 06-29068564 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In juni en juli betaal je voor een combinatie healing en reading  € 55,00!