Healing en reading

 

Kun je wat inzichten gebruiken bij de processen waar je nu doorheen gaat? 

Zit je momenteel vast en heb je weinig contact met je gevoel?

Loop je al langer rond met klachten en/of vragen, waardoor je energie minder is dan deze zou kunnen zijn?

Het lezen, beschrijven en helen van je energie

Een healing/reading kan helpen, de dingen weer in het juiste perspectief te zien. Je zelf genezend vermogen wordt geactiveerd, klachten verdwijnen en je kunt je leven weer ervaren vanuit vanuit jouw kern. 
In een persoonlijk consult leg je me uit waar je tegen aan loopt of helderheid op wilt verkrijgen. Dit kan een situatie zijn die je hebt meegemaakt, een gevoel waar je mee zit, een crisis waar je nu door heen gaat of een fysieke klacht. We gaan hier in het consult mee aan de slag.

Healing

Healing kun je zien als een vorm van intensief energie management op een dieper niveau, waar je zelf niet direct iets voor hoeft te doen, alleen ervoor openstaan. Het helpt een bewustzijnsverandering op gang te brengen en de verbinding van jouw Zijn te herstellen. Tijdens de behandeling wordt positieve energie toegevoegd of negatieve energie afgevoerd. Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt via energie overdracht in gang gezet door middel van handoplegging.  Healing brengt je energiesysteem in balans, zodat je lekkerder in je vel kunt zitten en het helpt je om oude energie los te laten en ruimte te maken voor groei. Je energie kan beter stromen, door spanning en blokkades af te voeren en heldere energie toe te voegen voor een nieuwe balans. 

Reading

Tijdens een reading, stem ik me af op jouw energie en vraag van dat moment. Op basis hiervan, krijg ik beelden. Deze beelden kunnen jou helpen op je ontwikkelingsweg. Een reading geeft je meer inzicht in wie je bent, wat belangrijk voor je is en waarom je de dingen doet zoals je ze doet. Alle antwoorden zitten in jezelf maar soms heb je iemand nodig die je bij moeilijke kruispunten, beslissingen of andere situatie's in je leven het je weer helder kan laten inzien.

Tarief

Combinatie healing en reading € 65,00 voor een sessie van 1,5 uur 

Healing € 50,00 voor een sessie van 45 minuten

Reading € 50,00 voor een sessie van 45 minuten

Voor meer informatie bel 06-29068564 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.